Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ din Guvernul Dăncilă - Un vicepremier își dă ca sigură PLECAREA din executiv

 

Vicepremierul Viorel Ștefan a declarat, miercuri, la Parlament, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul șefiei ASF la care și-a depus candidatura, scrie Mediafax.

Întrebat ce se va întâmpla dacă nu va fi numit președinte ASF, vicepremierul Viorel Ștefan a declarat, miercuri, la Parlament: „Rămân parlamentar”.

El nu a dorit, însă, să spună dacă mai rămâne sau nu în Guvern. „Nu știu care va fi succesiunea, mai întâi remanierea și după aceea votul la ASF, de aceea nu pot să anticipez. Mi-am depus candidatura pentru președinte ASF și merg pe proiectul acesta. Nu excludem nimic”, a spus Ștefan.

Întrebat dacă preferă în Guvern sau să rămână deputat, el a spus: „Orice proiect poate să fie bun pentru mine”.

Vicepremierul a menționat că a primit în unamitate, din partea organizației PSD din care face parte, un vot de susținere pentru șefia ASF.

Vicepremierul Viorel Ștefan și-a depus oficial candidatura, în Parlament, pentru funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit unui document obținut în exclusivitate de MEDIAFAX.

Data limită pentru depunerea dosarelor de candidatură la comisiile pentru buget-finanțe din Parlament a fost marți, 23 octombrie. Potrivit listei finale cu candidaturile înregistrate pentru funcțiile din Consiliul ASF, document obținut de MEDIAFAX, pentru funcția de președinte s-au înscris 7 candidați, printre care vicepremierul Viorel Ștefan, ministru interimar al Cercetării.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze

Astfel, pentru funcția de președinte ASF și-au depus candidaturile în Parlament: Leonardo Badea (actualul președinte ASF - n.red.), Micu Andrei-Răzvan, Sava Claudia Cătălina, Adrian Simionescu, Viorel Ștefan, Radu Toia și Mircea Ursache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.