Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț important pentru clienții BRD - Sistemul informatic de carduri va fi oprit temporar pentru modernizare

brd.ro
brd

BRD - Groupe Societe Generale va efectua, în noaptea de duminică (12 mai) spre luni (13 mai), o operaţiune de modernizare a sistemului informatic de carduri, informează banca, potrivit Agerpres.

În consecinţă, între orele 00:00 şi 06:00, deţinătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operaţiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii nu va fi disponibilă. 

"Recomandarea noastră pentru clienţii care vor fi în situaţia de a face diverse plăţi în respectivul interval orar este să îşi asigure o rezervă de numerar. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente pe care această operaţiune le-ar putea cauza clienţilor noştri deţinători de carduri şi le mulţumim pentru înţelegere", se spune într-un comunicat al băncii.

Citește și: Loteria Română: Report de peste 4,56 milioane euro la Loto 6/49

BRD - Groupe Societe Generale are o reţea de 723 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,4 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 27.000 de POS-uri şi mai mult de 1.600 de ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 miliarde de lei. 

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 147.000 de angajaţi în 67 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie: retail banking în Franţa, retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări, corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.