Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț IMPORTANT pentru turiștii români - Vreme NEBUNĂ în Grecia, autoritățile au decretat STARE de URGENȚĂ în Halkidiki

furtuna
Anunț important pentru românii care tranzitează teritoriul Greciei! Autoritățile au decretat stare de urgență în Halkidiki, în urma furtunilor puternice din regiune care au provocat căderea copacilor, a stâlpilor de electricitate și la blocarea drumurilor. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă. Până acum s-au înregistrat 6 morți și cel puțin 100 de persoane rănite, anunță presa internațională.

Bătălie în toată regula la Bruxelles: Cum a fost împiedicată extrema dreaptă să preia controlul Parlamentului European

"Este prima dată în cariera mea de 25 de ani când trăiesc așa ceva", a declarat Athansios Kaltsas, directorul unui centru medical din Nea Moudania, unde multe dintre persoanele rănite sunt în prezent tratate, potrivit CBC.

Potrivit lui Kaltsas, pacienții aduși la clinică au vârste cuprinse între 8 luni și 70 de ani. Unii au suferit răni în zona capului, fiind prinși sub copaci sau alte obiecte dărâmate de furtună.

Pompierii au anunțat că au fost salvate 30 de persoane din clădiri, iar echipajele din afara regiunii sunt pe poziții, în cazul în care va fi nevoie de ajutor pentru intervenții.

Amintim că doi cetăţeni români, o femeie şi un băiat de 8 ani, şi-au pierdut viaţa după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki ) s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme (vânt foarte puternic, ploaie şi grindină) care au afectat miercuri seara nordul Greciei.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.