Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț INCREBIDIL pe OLX: O rafinărie a fost scoasă la vânzare cu peste 10 milioane de euro. Ce spune conducerea complexului

techmag.co.ke
olx

Rafinăria Steaua Română din Câmpina, județul Prahova, a fost scoasă la vânzare pe OLX, cu peste 10 milioane de euro, de o firmă care se ocupă de investiții imobiliare, transmite Mediafax.

Potrivit anunțului postat pe OLX, cine vrea să cumpere Rafinăria Steaua Română trebuie să plătească suma de 10.300.000 de euro.

„Rafinăria este un complex industrial ce include un sector de producție și livrare produse petroliere și un sector de producție și distribuție utilități (...). Vânzarea se face în reorganizare, prin negociere directă”, se arată în anunț.

Contactați de corespondentul MEDIAFAX, reprezentantul firmei care a postat anunțul a declarat că acesta este real, rafinăria fiind de vânzare și că firma reprezintă un creditor.

La rândul său, directorul Rafinăriei Steaua Română, Nicolae Matei, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu știe nimic despre posibila vânzare a Rafinăriei.

„Nu știu că s-ar vinde (Rafinăria - n.r.). Noi suntem în insolvență, în perioada planului de reorganizare stabilit în decembrie 2017. Avem administrator judiciar. Sunt câteva mijloace fixe și proprietăți scoase la vânzare, conform planului de reorganizare, dar nu știu de rafinărie”, a declarat Matei.

Rafinăria Steaua Română are, în prezent, 62 de angajați și produce combustibil, fiind situată în orașul Câmpina.

Rafinăria se întinde pe o suprafață de 49,6 hectare și a fost înființată în anul 1895.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.