Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț major de ultimă oră al PSD

breaking

Vicepreședintele PSD Viorel Ștefan a anunțat, luni, în plenul reunit al Parlamentului, ca senatorii și deputații social-democrați vor vota proiectul de buget pe 2016 însă a menționat că există și un mare risc pentru clasa politică.

"În opinia noastra, acesta ar fi al doilea vot de incredere pentru acest Cabinet in interval de circa o luna de zile", a adăugat PSD-istul.

"Mereu există și un 'dar'. Pe o latură avem competența,pe alta autoritatea și pe cealaltă responsabilitatea. Avem în fața noastră un cabinet despre care am apreciat că e competent, apoi prin votul nostru a căpătat autoritatea. Intrebarea mea este cum stăm cu responsabilitatea, pentru ca un Guvern neasumat politic nu va ajunge niciodată în fața cetățenilor să-i privească în ochi. Cei care vor fi puși în această situație vom fi noi, cei din clasa politică, vom fi obligați să spunem cetățenilor de ce a fost bine sau rău ce-a făcut Guvernul de tehnocrați. Nu avem nicio garanție în acest moment", a spus Viorel Ștefan.

În acest context, social-democratul că anul viitor Parlamentul trebuie să devină un for de verificare a Guvernului și a amintit că Parlamentul are la îndemână moțiunea de cenzură dacă lucrurile derapează.

În aceste condiții, adoptarea bugetului devine o simplă formalitate, liberalii fiind și ei susținători ai proiectului trimis de Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.