Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț ȘOC! Gigi Becali vrea din nou în politică. Vrea să fie liderul protestatarilor #rezist

Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să revină la politică și să devină liderul protestatarilor #rezist. „Eu pot fi liderul tinerilor frumoși și liberi care protestează”, a declarat, curajos, latifundiarul, într-un interviu pentru România TV.

”Îi văd pe tinerii aceia care protestează aproape în fiecare zi în Piața Victoriei. Degeaba protestezi, însă, dacă nu ai un lider. A, una a fost acea manifestație cu 100.000 de oameni, alta e ce fac ei acum. Și fac degeaba, pentru că nu ai un lider. Dacă ar avea un lider, pe care să-l ridice dintre ei, să-l propuleseze pentru o candidatură la alegeri, ar avea succes să dărăme mafia”, a afirmat Becali.

Specialiști anunță DEZASTRUL pentru români: Leul se va PRĂBUȘI

Latifundiarul s-a oferit să le dea ”consultanță” protestatarilor: ”Să vină la mine, îmi pun la bătaie toată averea pentru ei. Nu vrea eu să conduc, nu mă interesează nici un post, eu pot să fiu doar consilierul lor!”.

Becali a ieșit în stradă în februarie și s-a alăturat protestatarilor din fața Guvernului la acel miting împotriva ordonanței 13. Becali a criticat PSD-ul și pe Liviu Dragnea.

„Sunt oameni de bună credință, oameni care m-au uimit prin ceea ce au vorbit, oameni care chiar cunosc legile. Majoritatea oamenilor sunt de bun simț care spun că îi deranjează indiferența", spunea Becali la acea vreme despre cei care au ieșit în stradă.

„Tot Guvernul trebuia să-și dea demisia", mai spunea el la acea vreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.