Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț OFICIAL: Decizia luată de Comisia de Control a SRI, după dezvăluirile lui Dan Andronic / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian tutuianu inquam

Dezvăluirile făcute de Dan Andronic au ajuns pe masa Comisiei de Control a SRI. Andrei Țuțuianu, șeful comisiei, a anunțat marți că ancheta continuă, iar săptămâna viitoare jurnalistul Dan Andronic va fi audiat în comisia SRI.

Coreea de Nord amenință SUA că e pregătită de RĂZBOI: 'Au ajuns la o fază serioasă'

„Vom continua pe această direcție, motiv pentru care săptămâna viitoare, în cursul zilelor de miercuri și joi, ne-am program un alt control la o altă unitate centrală a SRI. (...) Suntem atenţi la tot ceea ce se publică în presă legat de activitatea SRI şi a cadrelor. Nu ne-am propus niciun moment să interferăm activitatea comisiei cu activitatea altor instituţii ale statului. O implicare a SRI, a DNA, a altor instituţii în procesul electoral ar fi foarte gravă şi ar submina bazele democratice ale statului român. Nu avem baze suficiente care să denote implicarea SRI în alegeri. L-am invitat pe domnul Dan Andronic săptămâna viitoare la audieri. Dacă ne rezultă elemente concrete, mergem mai departe, dacă nu, evident că vom clasa clauza, pentru că nu avem de ce să pierdem vremea. Nu vream să facem ca în fotbal, să ne ducem după fentă. Aştept să ne spună concret.”, a spus Țuțuianu.

Jurnalistul Dan Andronic a scris în Evenimentul Zilei despre cum Laura Codruța Kovesi, George Maior, Liviu Dragnea, Florian Coldea, Victor Ponta, Gabriel Oprea și uneori Vasile Dâncu aveau întâlniri comune în perioada 2010-2014 la "Ștrandul Generalilor și vila SRI T14. În plus, jurnalistul a susținut că în noaptea alegerilor prezidențiale de pe 6 decembrie 2009, victoria lui Traian Băsescu a fost posibilă datorită lui Kovesi, Maior, Coldea și Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.