Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț teribil: Elena Udrea va merge la PUȘCĂRIE

elena udrea dna

Toată scena politică e bulversată după spovedania Elenei Udrea. Ea a lansat acuzații dure la adresa șefului SRI, Florian Coldea, a premierului Victor Ponta, a Laurei Codruța Koveși, procurorul sef al DNA, a lui Sebastian Ghiță, dar și asupra fostului său soț, Dorin Cocoș.

Citește și: IMAGINI cu Dorin Cocoș în lacrimi! A plâns în hohote în fața judecătorilor / VIDEO

Udrea spune că se teme pentru viața sa, iar jurnalistul Ion Cristoiu e de părere că fostul consilier prezidențial ar putea ajunge la pușcărie. Asta, pentru a i se spovedi lui Dan Voiculescu.

Citește și: EXPLOZIV Traian Băsescu a fost interceptat când vorbea cu Elena Udrea

” Elena Udrea a ales să se spovedească sub poalele unui ziarist care a înjurat-o crîncen și sistematic pînă acum. Pe această linie mergînd – a spovedaniei făcute celor care au tăvălit-o prin toate literele înjurăturilor de mamă – mă aștept să meargă și la Mihai Gâdea. Nu de alta, dar acesta e nu numai predicator, ci și popă. Sub poalele lui Mihai Gâdea (de-ale Sandrei Stoicescu nu putem vorbi, pentru că ea poartă nădragi), Elena Udrea se va simți nu numai ușurată, dar și apărată. Iar dacă nu se va ușura deplin, poate să meargă la pușcărie, la vorbitor, unde se poate spovedi lui Dan Voiculescu.

Citește și: Elena Udrea e ÎNSPĂIMÂNTATĂ: Florian Coldea vrea să mă ”rezolve”

Mai ales că la ordinele primite de la Dan Voiculescu, cei de la Antena 3, în frunte cu Mihai Gâdea, nu contenesc a folosi spovedania Elenei Udrea drept confirmare a tezei că Mogulul lor a intrat în pușcărie nu pentru c-a halit, pe nemestecate, o halcă din economia națională, ci pentru că DNA a făcut și face Poliție Politică.

Din cîte știu, SRI n-are, precum CIA sau Mossadul, un Departament de Operațiuni Clandestine, care pun la cale asasinate prin otrăvirea cu frișcă sau prin împungerea cu umbrela.

Dacă nu e o unitate secretă, trimisă de Florian Coldea s-o asasineze, pentru a nu mai face spovedanii, mă întreb cine ar vrea s-o lichideze pe Elena Udrea?

Despre spovedania Elenei Udrea circulă în tîrg fel de fel de zvonuri.

Dintre acestea mă îngrijorează sincer, ca băsist pînă la capăt, cel despre un Plan potrivit căruia Elena Udrea n-a făcut altceva decît să pregătească terenul pentru o intervenție a lui Traian Băsescu, prin care fostul președinte o va confirma pe Elena Udrea dînd din casa celor zece ani de mandat.

Să vină Traian Băsescu și să ne contrazică declarînd că toate dosarele de corupție de pînă acum n-au fost opera Justiției independente, ci opera lui Florian Coldea!

Eu unul nu cred zvonul cu Traian Băsescu sărind în ajutorul Elenei Udrea cu o spovedanie proprie.”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.