Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul care detonează alegerile FRF: 'Poți chiar primi buletinul gata votat'! Atac dur la adresa unui angajat al Federației

frf

FRF îşi alege astăzi noul preşedinte: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan sunt cei patru candidaţi, iar aceştia vor fi votaţi în cadrul Adunării Generale a forului de la Casa Fotbalului, care începe la ora 11.00.

Cristi Balaj, președinte AJF Maramureș și susținător declarat al lui Ionuț Lupescu, a făcut declarații incredibile înainte de alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal.

Citește și: Liviu Dragnea a dat peste cap alegerile pentru șefia FRF: Cum s-au 'sucit' votanții după intervenția liderului PSD

"Din câte am auzit, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat", a spus Cristi Balaj la Digi Sport.

Fostul arbitru l-a criticat și pe fostul fotbalist, Ion Geolgău, actual manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF.

"Sunt dezamăgit profund. Merită tot respectul pentru ce a făcut ca fotbalist, dar este reprobabil să te compromiți așa și să accepți să primești atribuții care nu au legătură cu dezvoltarea fotbalului. Umblă după voturi. A stat cu oameni de la cluburi la anumite turnee și le-a promis că le ia jucătorii la națională. Umbla după voturi și adeziuni", a adăugat Cristi Balaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.