Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul DIICOT după filmările cu tineri care se drogau pe plajă la Mamaia

droguri diicot

O grupare specializată în traficul de droguri, formată din şase cetăţeni italieni şi care acţiona în staţiunea Mamaia, a fost anihilată de poliţişti şi procurori. În urma percheziţiilor, oamenii legii au găsit mai multe tipuri de droguri şi diverse sume de bani.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Philippe Bichara, cetăţean italian, a comercializat  în staţiunea Mamaia, în incinta unuia dintre corturile amenajate cu ocazia unui festival, contra sumei de 700 de lei, 10 comprimate de culoare roz, (MDMA), drog de mare risc, anunță News.ro.

Ulterior, procurorii DIICOT Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au efectuat o percheziţie într-un complex din staţiunea Mamaia, la o locuinţă închiriată de către mai mulţi cetăţeni italieni pe perioada minivacanţei de 1 Mai.

În urma percheziţiei, au fost ridicate 204 de comprimate Ecstasy, 15,8 grame de cocaină, 17,9 grame MDMA substanţă cristalizată, 88,5 grame de ketamină, 1 gram de muguri de cannabis şi un cântar electronic de precizie, precum şi  sumele de 21.387  lei şi 5.145  euro.

Procurorii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a lui Philippe Bichara, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, iar pe data de 1 mai, el a fost prezentat Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, alte cinci persoane, cetăţeni italieni, sunt cercetate de procurorii DIICOT Constanţa pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de droguri de risc şi de mare risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.