Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ultimă oră al Parchetului General în cazul deputatului PSD care ar fi fost prins în ipostaze intime cu o persoană de același sex

Captură RTV
aurel balasoiu sex cu minori

Imaginile cu caracter sexual în care ar apărea deputatul Aurel Bălăşoiu şi care au stat la baza deciziei forurilor de conducere ale PSD de excludere a acestuia din partid sunt analizate de către procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Anchetatorii ar urma să decidă, luni, dacă deschid un dosar penal care să îl vizeze pe parlamentarul care neagă că el a fi unul dintre cei doi bărbaţi din imagini, despre celălalt circulând informaţii potrivit cărora ar fi minor. „În momentul de faţă se analizează, de către Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică. De îndată ce se va stabili dacă se deschide sau nu dosar penal o să se anunţe”, au declarat lui pentru News.ro, reprezentanţi ai Parchetului General, scrie News.ro.

Aceştia au precizat că în cursul zilei de luni ar urma să se stabilească, în urma analizelor, dacă se deschide sau nu un dosar penal în baza imaginilor şi informaţiilor apărute.

PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, oficialii partidului precizînd că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”. După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un tânăr au apărut în spaţiul public. Aurel Bălăşoiu neagă că el ar fi unul dintre bărbaţii care apar în imagini şi afirmă că nu renunţă la calitatea sa de parlamentar.

Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al comunei argeşene Rociu, funcşie câştigată, anul trecut, de către fiul său. Bălăşoiu este căsătorit, soţia sa fiind educatoare în comuna Rociu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.