Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNȚ IMPORTANT Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: `Am inceput montarea dispenserelor cu dezinfectant la intrarile blocurilor din sectorul nostru`

ADP S 2
disperser dezinfectant

Viceprimarul sectorului 2 Dan Cristian Popescu a întreprins luni, o verificare amănunțită a operațiunii de instalare a dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini, de la intrările in blocurile din acest sector al Capitalei.

" Am fost mulțumit de ceea ce am găsit în teren. ADP Sector 2 acționează cu 22 de echipe și montează aproximativ 1.000 de bucăți zilnic. Vreau să asigur pe toată lumea că fiecare bloc va primi astfel de dispozitive, doar că, fiind un efort foarte mare, nu se poate întâmpla într-o zi.  Nu se va monta un dispozitiv pe scară, ci câte unul pentru fiecare intrare în bloc. Totodată, vom distribui asociațiilor de proprietari și dezinfectant pentru a le reumple de fiecare dată când se golesc. Aceste dispensere au fost făcute la comandă pentru sectorul 2 și sunt metalice, fiind rezistente astfel, la vandalizare sau furt. " , a explicat liberalul  Dan Cristian Popescu, viceprimarul sector 2.

Dispenserele cu dezinfectat instalate în sectorul 2 la inițiativa lui Dan Cristian Popescu sunt produse în România si au certificate de garanție.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.