Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ îngrijorător al selecţionerului Egiptului, Hector Cuper: Am o problemă înainte de CM – Ramadanul. Când să pun antrenamentele? La 5 dimineaţa?

ilfovsport.ro
minge fotbal

Selecţionerul Egiptului, Hector Cuper, a declarat, într-un interviu pentru cotidianul La Nacion, că are o problemă înaintea Cupei Mondiale din Rusia, şi anume faptul că, fiind luna Ramadanului, jucătorii săi vor ţine post toată ziua şi nu ştie când poate programa antrenamentele. “Am o problemă înainte de CM – Ramadanul. Jucătorii mei ţin post de la răsăritul soarelui până la apus. Eu când să pun antrenamentele? Este o problemă pe care o are şi Pizzi în Arabia Saudită. Ramadanul se încheie exact când începe Cupa Mondială. Când ne antrenăm> La 5 dimineaţa? Eu nu pot face pe nimeni să se antreneze dacă nu consumă lichide şi nu are calorii în organism. Vom căuta o soluţie”, a spus Cuper.

În luna sacră a Ramadanului, în acest an din 15 mai până în 14 iunie, credincioşii se vor abţine să mănânce, să bea, să fumeze sau să întreţină relaţii sexuale de la răsărit până la asfinţit. Noaptea ei pot mânca şi, de multe ori, mesele sunt fastuoase. Cupa Mondială din Rusia se va desfăşura în perioada 14 iunie – 15 iulie, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.