Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNȚ mare pentru fani - Mircea Lucescu va prelua Rapidul

Mircea Lucescu

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și totodată omul care se implică la Rapid București,a anunțat că Mircea Lucescu va veni la echipă, cel mai probabil în funcția de manager general preluat de mediafax.

Vezi și: Complicele lui Gheorghe Dincă face declarații HALUCINANTE: recunoaște mai multe violuri

”Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta. Ma văd luni cu domnia sa, totul e în regulă. Deja nu se mai poate. Am înțeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu știu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe.” , a spus Dan Tudorache pentru ProSport. Mircea Lucescu ar urma să coordoneze toată activitatea clubului, de la transferuri și până la activitatea Centrului de Copii şi Juniori.

Citește și: La câteva zile după alegeri, Klaus Iohannis l-a decorat pe șeful SRI și 11 generali și colonei din cadrul Serviciului

Rapid a pierdut sâmbătă, în deplasare, în fața celor de la Farul, 1-3, în etapa 20 a Ligii a II-a. Constănțenii au marcat prin Cruceru ‘5, Antoche ’22 şi Lică ’40, iar pentru Rapid a înscris Drăghiceanu, în minutul 18.

Mircea Lucescu (74 de ani) a mai fost la Rapid pe postul de antrenor în perioada 1997-1998 și 1999-2000. Acesta a reușit să cucerească un titlu de campion și o Cupă a României cu echipa alb-vișinie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.