Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț-șoc în plină pandemie! O companie din România vrea să investească 20 de milioane de euro. Primele tranzacții, în vară

Economica.net
investitii fonduri dezvoltare

Black Sea Fund, un fond românesc de investiții axat pe tranzacții cu companii mici și mijlocii, are în plan ca anul acesta să investească între 15 milioane de euro și 20 de milioane de euro în trei sau patru tranzacții. Fondul ar putea încheia primele două tranzacții în vară.

Cele două tranzacții care ar putea fi finalizate în vară vizează unul dintre cei mai mari jucători de mobilitate urbană și o companie de produse de divertisment.

OFICIAL | Vacanţă de o lună în aprilie. Anul şcolar se termină cu o săptămână mai târziu. Excepţie fac doar clasele terminale/ VIDEO

„Discuțiile foarte avansate pe care le avem sunt cu companii din domenii total diferite: o companie este dintr-o zonă high-tech, avangardistă, în timp ce cealaltă provine dintr-un domeniu mai degrabă clasic, de producție. Astfel, vrem să subliniem din nou faptul că suntem un fond care se uită către achiziții în segmente diverse de activitate, iar flexiblitatea noastră cu privire la sector și structură (investiții în pachete majoritare, minoritare etc) este foarte mare”, afirmă Matei Păun, co-fondator al Black Sea Fund și specialist cu peste 20 de ani de experiență în domeniul investițiilor.

De asemenea, fondul este în negocieri cu alte trei companii cu care ar putea finaliza tranzacții în următoarele 12 luni. Două dintre companii sunt din domeniul sănătății, iar cea de a treia este un furnizor de servicii IT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.