Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț șoc la Qatar Open: Rafael Nadal se retrage de la ediția din acest an

express.co.uk
rafael nadal

Rafael Nadal nu va participa la ediția 2024 a Qatar Open de la Doha, anunțând că nu e pregătit să participe la turneu. Spaniolul a revenit în competiție la începutul acestui an, la Brisbane International, unde a fost eliminat prematur. Ulterior, Nadal s-a retras și de la Australian Open.

La scurt timp după decizia sa de nu participa la primul Grand Slam al sezonului, au început să apară vești pozitive din tabăra jucătorului spaniol.

Câștigătorul a 22 de turnee majore s-a înscris chiar și la Qatar Open 2024, ceea ce indica faptul că era pregătit să revină foarte repede, mai ales după ce a ales să participe la turneul ATP 250.

Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de start, jucătorul de 37 de ani a provocat îngrijorări în rândul fanilor săi, după ce a declarat că nu este sigur de participarea sa la turneu. Nu la mult timp după aceea, îngrijorările s-au dovedit a fi întemeiate.

Nadal și-a anunțat retragerea de la Qatar Open 2024 de la Doha, declarând că nu este pregătit să concureze.

"Mi-ar fi plăcut să joc la Doha, unde echipa turneului, precum și fanii extraordinari din Qatar m-au susținut întotdeauna foarte mult. Din păcate, nu sunt pregătit să concurez și nu voi putea veni la Doha, unde mi-am dorit foarte mult să fiu și să joc din nou după acea victorie de neuitat din 2014.", a anunțat Matadorul.

Pentru Nadal urmează turneul demonstrativ de la Las Vegas, împotriva lui Carlos Alcaraz, iar după aceea, cel care a fost de 14 ori campion la Roland Garros vrea să concureze la Indian Wells Open.

El și-a confirmat planurile în aceeași declarație, arătând unele promisiuni pentru viitor, după ce și-a surprins fanii cu o nouă retragere.

"Mă voi concentra să continui să muncesc pentru a fi pregătit pentru demonstrativul din Las Vegas și pentru uimitorul turneu de la Indian Wells".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.