Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunt SOCANT: Basescu e pe mana cu Ponta

panica frica teama stres

Presedintele Traian Basescu e pe mana, cum se spune, cu premierul Victor Ponta - aceasta este afirmatia facut cu subiect si predicat de jurnalistul Radu Tudor. Anuntul pare socant la prima vedere, insa nu se refera la o intelegere ascunsa intre cei doi, despre care au tot fost zvonuri in presa si de care opozitia i-a acuzat in repetate randuri.

Radu Tudor spune ca "Basescu e pe mana cu Ponta" in mod ironic, considerand ca atacurile lui Basescu la adresa lui Ponta il ajuta sa mai recastige din simpatia pierduta in urma alegerilor prezidentiale.

"Este evident ca dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta este intr-un recul de imagine si popularitate. Nu e nimic anormal in asta, stiind mecanismele sociologice post alegeri. Oricare ar fi acestea.

Ponta insa a primit 5,3 milioane de voturi, iar cei care au optat pentru premier sunt foarte deranjati de faptul ca favoritul lor ar putea renunta la sefia Guvernului.

Piaza rea cum il stim, Basescu nu si-a putut reprima furia ultimelor 17 zile de mandat. L-a atacat pe Victor Ponta in faimoasa iesire de la 18,30, cerandu-i de cateva ori demisia.

Eu cred ca Basescu e pe mina cu Ponta, cum se spune. Adica prin uriasa lui nepopularitate, Basescu vrea sa-i aduce ceva simpatie lui Ponta atunci cand e atacat. E simplu, cand se ia de tine un urat, brusc devii mai simpatic", a scris Radu Tudor pe blogul personal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.