Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț-surpriză în presa spaniolă. Shakira și Gerard Pique au dat-o la pace

www.hepta.ro
Shakira Pique

A trecut un an și două luni de când Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după ce a fost înșelată de acesta cu fosta lui angajată, Clara Chia Marti, care de atunci a rămas iubita sa.

Din vara trecută și până acum, cântăreața columbiană l-a "înțepat" în nenumărate rânduri pe fostul fotbalist, în principal în melodiile ei, dar nu numai. Atacurile ar urma, însă, să înceteze, în urma unui acord la care au ajuns cei care au fost împreună 12 ani.

Shakira și Gerard Pique au dat-o la pace

Luni, presa spaniolă a anunțat că Shakira și Pique au decis să nu își mai spele rufele în public, de dragul celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan, scrie Digi Sport.

În plus, cei doi și-au promis unul altuia că nu se vor mai certa pe fondul timpului petrecut de fiecare cu cei doi băieți.

Însă, Pique va trebui să închirieze un apartament în Miami, unde copiii locuiesc alături de mama lor, pentru ca aceștia să nu mai facă atâtea drumuri SUA - Spania și invers de-a lungul anului.

Cei trei au plecat definitiv din Barcelona și s-au stabilit la Miami, acolo unde artista deține o proprietate impresionantă, a cărei valoare este estimată la aproximativ 16 milioane de euro.

Artista a avut, însă, parte de o surpriză neplăcută când a ajuns la Miami: vila sa de lux era invadată de termite, așa cum au anunțat jurnaliștii de la Marca.

Sursa citată scrie că era imposibil de locuit în acea proprietate, astfel că Shakira și-a luat copiii și a plecat.

Deși a angajat o firmă de dezinsecție pentru a se ocupa de problemă, columbianca s-a mutat alături de Sasha și Milan într-un apartament de lux din Fisher Island, o zonă exclusivistă, aflată pe largul coastei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.