Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Harra, prezicere incredibilă: 'Andreea Marin se recăsătoreşte. Noul său soţ este divorţat şi are doi copii'

www.a1.ro
Andreea Marin

Anunţ uluitor în privinţa vedetei TV, Andreea Marin. Chiar dacă aceasta a spus că nu ar mai vrea să se recăsătorească după divorţul de turcul Tuncay Ozturk, se pare că viitorul ei este altul.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

Clarvăzătoarea Carmen Harra a marturisit ca Andreea Marin se va casatori peste cativa ani cu un barbat divortat, care este tatal a doi copii. Mai mult, clarvazatoarea sustine ca Tuncay a inselat-o pe sotia lui si cu o bruneta. "Daca venea la mine, nu se mai casatorea. Se casatorea cu unul mai bun. Am spus ca vor rezista pana la trei ani, dar au stat impreuna doi ani si noua luni. De acum nu mai fac nicio predictie ca sa nu mai supar pe nimeni. Erau foarte multe elemente de incompatibilitate si nu e vorba de varsta, de religie, de conceptii de viata. El arata foarte matur, e un barbat foarte bine crescut. Ea a actionat sentimental, s-a casatorit in disperare. Vorbele ei tradeaza. Eu am senzatia ca in viata lui a mai existat altcineva, iar asta inseamna o tradare. Da, dar mai era una in afara de cea blonda, una bruneta, cu parul carliontat, slaba, tanara. In viata lui Tuncay exista o alta femeie bruneta. Ai sa razi, dar nu e romanca, e de-a lui. Stiu ca e cu initiala A. si e din Turcia. Da, vine aici, e o garsionera undeva. Voi o sa aflati. E mai inalta decat ea, e mai slaba decat ea, are parul mai lung. Nu lucreaza cu el, dar el a pescuit-o. Nu, Andreea Marin nu o cunoaste. Andreea ai sa te recasatoresti cu un barbat mai mic cu cinci ani decat tine, care e si el divortat si are doi copii", a spus clarvazatoarea, conform RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.