Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţul lui Orban, criticat de un avocat: Limitarea circulaţiei pe timp de noapte, 'o îngrădire a libertăţii total irelevantă'

Mediafax
amenda amenzi politist

Restricţiile de circulaţie pe timp de noapte la care se gândeşte Ludovic Orban sunt irelevante în acest moment, este de părere avocatul Claudiu Lascoschi. Acesta spune că oamenii nu mai ai motive să se adune în grupuri mari și restricțiile nu ar avea o eficiență efectivă, transmite Mediafax.

Restricţiile de circulaţie pe timp de noapte la care se gândeşte Ludovic Orban sunt irelevante în acest moment, spune avocatul Claudiu Lascoschi, pentru că oricum nu prea mai există motive ca oamenii să se mai strângă în grupuri mari. Pe de o parte, restaurantele, cafenelele şi cinematografele sunt închise, iar pe de altă parte, terasele iau ultima comandă înainte de miezul nopţii. Practic, putem vorbi despre o îngrădire a libertăţii total irelevantă.

„Ca oportunitate, eu nu le văd un sens anume. Dar este posibil ca autorităţile să aibă nişte date şi informaţii care să ducă la această concluzie. Aşa cum privim noi lucrurile, sigur că par nejustificate, mai ales cu ora 20, să nu se mai circule. Şi acum sunt de părere că se impun restricţii, dar nu la acest mod. Nu văd o eficienţă efectivă. Nu o văd nici în Vestul Europei. Aţi văzut în Franţa, Spania, Franţa ce s-a întâmplat. Germania vine din urmă”, spune avocatul Claudiu Lascoschi.

„Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a declarat Ludovic Orban, premierul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.