Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNȚUL soției: Viorel Cataramă NU are simptome de coronavirus! Azi i se face primul TEST de COVID-19

captura România TV
catarama covid

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, s-a expus singur la infecția cu COVID-19 mergând într-o comunitate aflată în carantină. El a recurs la acest gest pentru a arăta că măsurile drastice luate de autorități pentru răspândirea noului tip de coronavirus au distrus economia națională și că infecțiile cu COVID-19 puteau fi gestionate foarte bine de sistemul sanitar.

Vezi și: Fractură în CCR! Judecătoarele numite de Iohannis acuză Curtea că încalcă statul de drept: 'A greși e omenește, a persista în greșeală e diabolic'

Soția sa, medicul Adina Alberts, anunță acum că Viorel Cataramă este în regulă și că până acum nu a dezvoltat nici un simptom caracteristic infecției cu noul tip de coronavirus. În același timp ea anunță că azi i se va face un prim test soțului ei:

STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚULUI MEU

Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația.

Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19.

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângelui arterial periferic (SpO2)nu a scăzut sub 97% .

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare.

Până acum NU s-a mai testat.”, anunță dr.Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

În momentul anunțului făcut de Viorel Cataramă că se va expune voluntar infecției cu COVID-19, soția sa a anunțat public că împreună cu fetița vor locui separat o vreme pentru a nu se expune infecției, dar că admiră gestul soțului ei.

Procurorii au deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce acesta a mers într-o zonă aflată în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.