Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apar dezvăluiri despre Elon Musk după ce a cumpărat Twitter: omul de afaceri neagă acuzațiile de hărțuire sexuală

theverge.com
elon musk

Miliardarul Elon Musk a apreciat, într-o postare pe Twitter, ca fiind "total neadevărate" afirmațiile dintr-o știre potrivit cărora ar fi hărțuit sexual o însoțitoare de bord într-un avion privat, în 2016, scrie Reuters, relatează Mediafax.

Business Insider a relatat mai devreme joi că SpaceX, compania lui Musk, a plătit 250.000 de dolari în 2018 pentru a soluționa o plângere de hărțuire sexuală făcută de o însoțitoare de bord de pe un avion privat.

Articolul a citat o persoană anonimă care a spus că este prietenă cu însoțitoarea de bord, și care a dat o declarație ca parte a procesului de soluționare privată, potrivit articolului.

"Am o provocare pentru acest mincinos care susține că prietenul m-a văzut "expus" - descrieți un singur lucru, orice (cicatrici, tatuaje, ...) care nu este cunoscut de public. Nu va putea să facă acest lucru, pentru că nu s-a întâmplat niciodată", a scris Musk pe Twitter.

Însoțitoarea de zbor a ajuns să creadă că refuzul ei de a accepta propunerea lui Musk i-a afectat oportunitățile de a lucra la SpaceX și a determinat-o să angajeze un avocat în 2018, potrivit Business Insider.

Compania de rachete a făcut înțelegerea în afara instanței și a inclus un acord de confidențialitate care a împiedicat-o pe însoțitoarea de bord să vorbească despre acest lucru, a precizat Business Insider. Site-ul de știri nu a menționat numele prietenului sau al însoțitoarei de zbor.

În articolul din Business Insider, Musk a fost citat spunând că povestea însoțitoarei de zbor a fost o "lovitură motivată politic" și că există "mult mai multe lucruri în această poveste".

Joi seară, Musk a scris pentru prima dată pe Twitter că atacurile împotriva sa ar trebui privite printr-o prismă politică și a invocat lupta pentru un viitor bun și pentru dreptul la libertatea de exprimare. În tweet-ul inițial, el nu a menționat în mod specific acuzațiile din Business Insider.

"Și, pentru a se consemna, aceste acuzații sălbatice sunt complet neadevărate", a adăugat Musk într-un alt tweet.

De asemenea, el a scris pe Twitter că articolul a fost menit să interfereze cu achiziția Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.