Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apar noi detalii de la DIICOT: Ce se întâmplă cu dosarul de înaltă trădare al premierului Dăncilă

diicot agerpres

În ultimele săptămâni nu au mai apărut informaţii despre dosarul deschis de DIICOT, după plângerea lui Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă, pentru înaltă trădare. Potrivit Antena 3, momentan, dosarul trenează pentru că singurul procuror care se ocupă de el este în concediu.

CITEȘTE ȘI: 10 reguli ale medicinei indiene: Cum să-ţi păstrezi organismul tânăr

Au trecut 56 de zile de când fostul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a cerut Serviciului Român de Informații date în legătură cu acest dosar.

"Dacă aceste Servicii dețin astfel de informații, pentru că infracțiunile sunt reclamate ca fiind săvârșite deja, nu în curs de săvârșire, înseamnă că astfel de informații, care nu pot fi la dispoziția poliției că nu au cum, se găsesc eventual în portofoliul serviciilor de informații. Sau nu. Nu știm - urmează să vedem: există posibilitatea să existe informații sau nu. Dar, cu siguranță dacă există vor fi trimise, chiar și într-o formă neprelucrată - așa spune legea. Parte dintre documente, dacă se va ajunge la această situație ca documentele să fie solicitate, vor fi solicitate de la Guvern. Asta nu înseamnă că Guvernul va lucra în cauza DIICOT", spunea atunci Daniel Horodniceanu.

Berta Popescu, senior editor Antena 3, a explicat că în funcție de răspunsul pe care SRI îl va da la solicitarea DIICOT se va decide dacă procurorii pot să facă cercetări în continuare sau nu.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al specialiştilor: Alimentul-otravă pentru inimă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.