Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apar noi informații despre românul infectat cu noul coronavirus: 'Nu a mai fost acasă din 2014'

captură TV
coronavirus China

Românul de pe nava de croazieră Diamond Princess, infectat cu coronavirus, este din Bascov, județul Argeș, a precizat, pentru MEDIAFAX, primarul din localitate. Bărbatul nu a mai venit acasă însă de șase ani.

Primarul din Bascov, Gheorghe Stancu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul infectat cu coronavirus este din localitatea pe care o conduce. Acesta are 41 de ani și din 2014 nu a mai venit acasă.

„Este plecat din 2014. Nu a mai venit. S-a căsătorit în iunie 2014 cu o fată din Republica Moldova. Amândoi lucrau pe vas de croazieră. Are un apartament la un bloc de aici”, a declarat Stancu.

Marș în Piața Unirii în plin scandal între Gabriela Firea și ministrul Mediului: 'Promisiunile nu ne fac mai sănătoşi'. Ce solicită organizatorii

Acesta a adăugat că nu poate da mai multe informații, întrucât familia a făcut o solicitare în acest sens către primărie.

Ministerul de Externe a anunțat, joi, că un român de pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„Cetățeanul român a fost transferat pentru izolare și tratament la un spital japonez specializat pentru asemenea situații. Misiunea diplomatică a României în Japonia se află în legătură cu cetățeanul român și a efectuat în regim de urgență demersuri pentru obținerea de informații suplimentare cu privire la procedurile sanitare ulterioare care vor fi derulate de către autorităților nipone”, se arată în comunicatul de presă remis de MAE către MEDIAFAX.

Ministerul de Externe a adaugat că Ambasada României în Japonia menține legătura și cu ceilalți cetățeni români aflați pe vasul Diamond Princess.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.