Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apărarea vrea să modernizeze stadionul 'Steaua'

Fanatik.ro
steaua-stadion

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a anunţat, duminică, la Pro TV, că stadionul 'Steaua' are foarte mari şanse să intre în programul de modernizare pentru Campionatul European de Fotbal 2020, iar în perioada imediat următoare va fi înaintată documentaţia necesară în acest sens, potrivit Agerpres.

'Stadionul este candidat cu foarte mari şanse de a intra în programul de modernizare pentru campionatul de la sfâşitul decadei. În perioada imediat următoare, vom înainta documentaţia de reabilitare la Compania Naţională de Investiţii', a spus Motoc.

Solicitat să ofere mai multe detalii cu privire la această modernizare, demnitarul a explicat că există mai multe proiecte de anverguri diferite.

'Sunt proiecte de anverguri diferite avute în vedere, nu numai pentru Stadionul 'Steaua', ci şi pentru cele probabil alte trei stadioane care vor intra în acest program de modernizare, unele mai ambiţioase, altele mai puţin ambiţioase. În orice caz, ce se poate spune de acum - e nevoie de intervenţie la mai multe elemente care compun stadionul, e nevoie de aducerea la zi, ceea ce va fi benefic pentru toată lumea', a adăugat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.