Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apare o nouă echipă de fotbal în Bucureşti: Va avea un buget record, mai mare ca al Stelei

facebook.com
CSM Bucureşti sponsor

Fotbalul românesc se zbate de câţiva ani în mediocritate din cauza problemelor financiare, dar se pare că totul va fi resetat. Un nou club ar putea apărea în Bucureşti. CSM Bucureşti vrea să-şi facă şi echipă de fotbal care va avea un buget de 20 de milioane de euro pe sezon.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

Alin Petrache, preşedintele celor de la CSM, anunţă înfiinţarea unui nou club de fotbal în Bucureşti. Echipa va purta acelaşi nume cu cel al echipei de handbal şi îşi va disputa meciurile pe Arena Naţională. "Eu am cerut dublarea bugetului, care anul acesta a fost de 10 milioane de euro. Avem un primar şi un Consiliu Local care înţeleg foarte bine importanţa sportului şi nu cred că vor fi probleme. În plus sunt aproape să semnăm nişte contracte de sponsorizare avantajoase cu parteneri privaţi", a declarat Alin Petrache pentru adevărul.ro.

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

"Sunt două cluburi în Bucureşti cu o mare tradiţie care se zbat în mediocritate, Sportul Studenţesc şi Rapid. Sunt cluburi de tradiţie, cu palmares frumos, iar în cazul Rapidului, şi cu o galerie fantastică. Aceste cluburi au şi grupe de copii şi juniori, care funcţionează aşa cum pot. Putem prelua una dintre ele pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui să fie. Fotbalul este un sport care mănâncă bani mulţi dacă nu e manageriat corespunzător", a mai spus Petrache potrivit sursei citate.

Citește și: Nestle a descoperit metoda prin care ciocolata va avea cu 40% mai puțin zahăr

Gabriela Firea, primarul general al capitalei, anunţa în urmă cu aproximativ o săptămână înfiinţarea a cinci noi secţii sportive ale clubului CSM Bucureşti. La acea dată, Firea a menţionat doar secţiile de canotaj şi kaiac-canoe. Proiectul a cărui investiţie se ridică la 20 de milioane de euro se află pe masa consilierilor Primăriei Capitalei pentru a fi discutat şi eventual aprobat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.