Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apare un nou lanț uriaș de benzinării în România: cel mai mare distribuitor intră foarte serios în joc

Reuters
pompa benzina mototina benzinarie peco

Cea mai mare companie independentă de distribuție de carburanți din România OSCAR Downstream va intra pe piața de retail cu propriile stații, iar primele benzinării vor fi operaționale până la sfârșitul anului 2024. Tot în acest an, compania își va consolida lanțul logistic integrat cu o nouă investiție greenfield în capacitatea sa de stocare și își va mări flota la peste 100 de autocisterne.

Unul dintre primii 5 jucători de pe piața distribuției de carburanți, OSCAR Downstream are în portofoliu peste 5.000 de clienți din industrii cheie precum transporturi, construcții, industrie sau agricultură. Compania dispune de una dintre cele mai mari capacități de stocare a carburanților din țară, de 70.000 de metri cubi, și de o flotă proprie de transport de peste 80 de autocisterne.

Oscar Downstream este un business specializat în comerţul cu carburanţi, în principal motorină, către clienţii comerciali, compania dezvoltând de-a lungul timpului o reţea extinsă de staţii de incintă, completată de o reţea de benzinării proprii dedicată clienţilor mari.

Rețeaua sa de benzinării pentru segmentul business-to-business numără 30 de stații sub brandul OSCAR Drive, amplasate de-a lungul principalelor drumuri comerciale, și peste 80 de benzinării în franciză sub brandul RO concept OSCAR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.