Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apariție de senzație a lui Piedone. A lăsat totul în spate și a luat iar țara la picior. Imagini inedite cu colindul fostului edil (VIDEO)

facebook.com
Piedone Cristian Popescu

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a decis să revină și să se implice mai mult în viața socială a României. Pare că a lăsat în urmă toate problemele și vrea să se reinventeze.

Vezi și: Bătaie pe postul lui Donald Trump - 430 de americani s-au înscris deja în cursa pentru Casa Albă

Zilele trecute alături de colegii săi a imbrăcat straiele de sărbătoare și alături de corul Patriarhiei Române i-au colindat pe bătrânii internaţi la Căminul de bătrâni “Stejarul “ din sectorul 5 al Capitalei cărora le-au împărţit mai multe pachete cu alimente.

Nu mai vrea să candideze la nici o funcție, dar nu poate sta departe de politică. Acum este coordonatorul politic naţional al Partidului Umanist Roman (PUR) și din noua poziție își dorește să  facă tot ce poate pentru a fi puțin mai bine ca ieri pentru cei care sunt în nevoie.

„De fiecare dată când vin în asemenea locuri îmi aduc aminte de părinţii mei, care astăzi nu mai sunt şi nu sunt de o bună bucată de vreme. Şi atunci când eram primar şi acum vin a mă hrăni cu seva zambetului lor şi să mă încarc pentru anul ce vine. Le-am făcut un jurământ părinţilor mei, că nu am să-i uit şi bine ar fi ca şi copiii acestor minunaţi oameni să nu–şi uite părinţii. Vin de fiecare dată cu sufletul deschis şi le transmit tuturor celor care în preajma sărbătorilor vor să facă bine, e bine să fi umanist în tot cursul anului, nu numai de sărbatori ! Aceşti oameni au nevoie nu numai de Crăciun sau de Paşte de ajutor, ci zâmbetul lor trebuie să fie în permanenţă ! Vrem să aducem un zâmbet pe chipul lor, o speranţă că mâine va fi mai bine nu numai de sărbătorile creştineşti ci în tot cursul anului,” a declarat Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.