Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apartamentele de lux din blocul Simonei Halep pot fi închiriate toată vara

3minute
bloc halep

Tenismena și-a construit un bloc după Neckermann la mare!

Simona Halep și-a investit o parte din banii câștigați din tenis în imobiliare. Împreună cu fratele său, tenismena a construit un bloc rezidențial pe faleza Mării Negre, în Mamaia Nord.

Apartamentele de lux pot fi închiriate toată vara, fiind destinate atât cuplurilor, cât și familiilor cu copii, scrie click.ro. Complexul Lotus Studio este situat la aproximativ 1,5 km de centrul stațiunii și la mai puțin de 500 metri de mare, scrie 3minute.net.

Închirierile se pot face pe pagina de Facebook a complexului rezidențial, dar și prin Booking. Doritorii își pot rezerva încă de acum un apartament luxos pentru sejurul de 1 mai.

De menționat că prețul este pe măsura condițiilor, astfel că turiștii sunt nevoiți să scoată din buzunar suma de 1.500 de lei pentru weekendul de 1 mai.

Studio Lotus oferă cazare cu WiFi gratuit şi TV cu ecran plat, apartamentele fiind decorate în nuanţe calde de albastru, bej şi gri. Acestea dispun de o bucătărie practică, au balcon şi loc de parcare privat. Tabăra de vacanţă Năvodari este situată la 5 km de apartament, iar parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia se află la 6 km.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.