Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, sprijinită de Marea Britanie în fața lui Tăriceanu și Zgonea

dna

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a declarat, miercuri, după întâlnirea pe care a avut-o, alături de reprezentanţii misiunilor diplomatice ale Statelor Unite, Olandei şi Germaniei, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, că diplomaţii menţionaţi doresc să fie siguri că discuţiile 'care au loc în ceea ce priveşte statul de drept şi în Parlament sunt discuţii care recunosc importanţa luptei anticorupţie pentru dezvoltarea României'.

'Am discutat şi despre această perioadă foarte importantă în România. Am sprijinit rolul DNA şi organizaţiilor anticorupţie din România, care joacă un rol foarte important, un rol-cheie în această ţară. Nu este rolul nostru de a sugera o nouă lege, acesta este rolul parlamentarilor, al partidelor politice, al organizaţiilor şi al poporului din România. Vrem să fim siguri că discuţiile care au loc în ceea ce priveşte statul de drept şi în Parlament sunt discuţii care recunosc importanţa luptei anticorupţie pentru dezvoltarea României şi prosperitatea poporului român', a declarat Brummell.

El a caracterizat întâlnirea cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, drept 'foarte productivă' şi a subliniat importanţa rolului Parlamentului, a independenţei şi suveranităţii acestei instituţii.

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson, ambasadorul Olandei, Matthijs van Bonzel, precum şi adjunctul misiunii diplomatice a Germaniei în România, Achim Troster, au avut, miercuri, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.