Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apel către ministrul Curaj: 'Să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Ponta'

adrian curaj

Ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, i se cere să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor fostului premier Victor Ponta. Apelul a fost formulat de europarlamentarul Monica Macovei, preşedintele partidului M10, într-o conferinţă de presă susţinută duminică.

"Suntem la sediul M10, filiala Galaţi, care este pe strada Universităţii şi Galaţiul are o universitate de tradiţie şi cu o vechime de 65 de ani şi pentru că suntem pe strada Universităţii, unde avem o universitate foarte bună, îi cer ministrului Curaj, ministrul Învăţământului, să aibă curajul şi să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta", a declarat Macovei.

Ea consideră că trebuie să le fie retrase diplomele de doctorat sau de masterat tuturor celor care şi-au plagiat tezele.

"Victor Ponta a plecat acasă că aşa i-a spus strada, dar de ce să rămână cu titlul de doctor pe care nu-l merită, pe care l-a furat? Deci, domnule ministru Curaj, aveţi curajul să-i retrageţi titlul de doctor lui Victor Ponta şi tuturor celorlalţi care şi-au plagiat tezele de doctorat şi nu sunt doctori, sau de masterat, şi să le retrageţi şi lor diplomele", a spus liderul M10.

Monica Macovei a fost prezentă duminică la Galaţi, unde a participat la prima conferinţă de presă organizată de filiala locală a partidului M10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.