Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APEL din Parlament catre Patriarh: Cerem DEZLEGARE

Nebunie la Parlament. Dupa ce au rezolvat cu toate lucrurile necesare cetetenilor, un senator al Puterii s-a gandit sa reglementeze si sarbatorile bisericesti.

El cere Bisericii Ortodoxe Romane sa modifice canoanele bisericesti si sa ii lase pe romani sa manance peste si sa bea vin si in postul Craciunului.

Silicitarea vine din partea unui senator care ar vrea sa se puna STOP Postului si care cere Patriarhului Daniel să-i lase pe români să bea vin și să mănânce pește de 1 Decembrie!

Pentru a indulci sarbatoarea nationala, senatorul UNPR Constantin Popa a cerut, în Parlament, Sfântului Sinod al BOR ca data de 1 Decembrie să fie trecută la zilele ”speciale” ale Postului, adică una cu dezlegare la pește și vin, așa cum sunt mai multe de acest fel în această perioadă de 40 de zile.

"Cred că Sfântul Sinod ar putea da dezlegare românilor ortodocși care postesc, ca această zi să fie una în care să poată consuma pește și vin, așa cum sunt mai multe zile în Postul Crăciunului. Nu trebuie să se dea dezlegare la mâncare de frupt, căci suntem totuși într-un mare post, dar la pește și vin cred că s-ar cuveni. În acest fel, românii s-ar bucura mai mult de ziua lor națională. Fac deci un apel la ierarhii ortodocși să reflecteze la acest lucru, iar dacă există această posibilitate să facă un pic mai dulce această zi", a declarat senatorul UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.