Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apel disperat al managerului de la Grigore Alexandrescu: 'În spital au apărut șobolani'

spitalul de copii grigore alexandrescu

Alexandru Ulici, managerul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, a spus, miercuri seară, la Antena 3, că în unitatea medicală au părut șobolani.

”Suntem singurul spital din lume, pot spune, în care Blocul Operator Ortopedie este la parter. Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi – nu ştiu dacă e bine să zic asta - şi şobolani, adică să nu intre în clădire. Suntem lângă metrou, ce am putea să avem? Rembrandt-uri nu. Şobolani”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu”.

Profesorul afirmă că se face deratizare cât de des se poate, însă tot mai ajung şobolani de la metrou, iar riscul este mare.

”Avem o clădire dezafectată, facem deratizare odată pe săptămâă, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani şi, dacă blocul operator este la parter, e foarte riscant", a mai declarat medicul.

Declarația a fost făcută în contextul în care spitalul în care sunt tratați zilnic peste 800 de copii va rămâne fără pază după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a tăiat finanțarea celui mai mare spital de copii din țară.

Edilul a negat documentul pe care l-a semnat și l- a trimis la spital, catalogându-l un fake news, spunând că paza va fi în continuare asigurată.

Managerul a mai spus că și aerul condiționat s-a stricat, în condițiile în care în București, în aceste zile sunt temperaturi caniculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.