Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APEL la unitate a partidelor de stânga în București: Este o necesitate și o obligativitate - `Nu dorim să introducem și Capitala în haos!`

puzzle

Anunțul făcut de Ludovic Orban cu privire la susținerea PNL pentru Nicușor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei, a avut efecte și pe partea stângă a eșichierului politic. Un APEL la unitate a fost lansat imediat de președintele de onoare al ADER, Neculai Onțanu, el însuși candidat la Primăria Sectorului 2.

Vezi și: Marcel Vela, pus la zid: 'Încearcă să-și facă imagine și pe coronavirus'. S-a CONFIRMAT dezvăluirea lui Coarnă!

Cum în zilele următoare se vor face anunțuri de susținere a lui Nicușor Dan și din partea USR, PLUS și poate PMP, Neculai Onțanu susține că mișcarea se va face nu doar la nivelul Capitalei, ci și la nivelul sectoarelor ceea ce face necesară și obligatorie o unire a forțelor de stânga:

”În calitate de candidat al Partidului ADER, un partid de centru-stânga din România, la Primăria Sectorului 2, constat ceea ce anticipasem de mai mult timp, configurarea unei alianțe de dreapta și centru dreapta pentru alegerile locale din București. Susținerea de către partidele de dreapta a unui candidat unic la alegeri pentru funcția de Primar General al Capitalei nu mai este acum niciun secret. Acest lucru se va întâmpla în următoarele zile și cu un candidat unic al partidelor de dreapta și pentru funcția de primar de sector.

Este evident că acest scenariu este de mai mult timp aprobat și are ca scop preluarea Primăriei Capitalei de către partidele aflate acum la guvernare și care se dovedesc total ineficiente. Nu dorim să introducem și Capitala în haos.

În aceste condiții, solicit conducerilor partidelor de stânga și centru-stânga din București să susținem atât la nivelul Capitalei cât și la nivelul sectoarelor candidați unici. Susținerea acestor candidaturi este necesară să fie făcută pentru cel mai bine plasat în sondaje, atât pentru Primăria Capitalei, cât și pentru primăriile de sector. Orgoliile, în fața avansului dreptei în București, trebuiesc estompate”, susține el într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.