Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare SPECTACULOASĂ pe scena politică. APEL la unitate împotriva reînvierii morților politici

sah joc politic

O mișcare interesantă are loc în aceste zile pe scena politică din România. Ea este inițiată de liderii Partidului Ecologist Român (PER). Se încearcă împiedicarea revenirii pe prima scenă a politicii românești a oamenilor care au dovedit prin acțiunile lor ca au distrus România.

”Partidul Ecologist Român (PER) urmărește cu mare interes mișcările de pe scena politică românească. Constatăm cu regret reînvierea morților politici ca Gabriel Oprea, Victor Ponta, Dacian Cioloș sau Piedone, personaje cu legături obscure, care au trădat deja, așteptările românilor.

În același timp, salutăm constituirea mișcării civice “Alternativa”, o grupare nouă pe scenă politică din România, formată la inițiativa/ sub aripa fostului lider PMP, Radu Cristescu, actualmente unul dintre cei mai buni comunicatori politici.

Printre măsurile propuse de această mișcare, am regăsit și măsuri pe care, de-a lungul timpului, Partidul Ecologist Român le-a recomandat ca soluții celor de la Putere.

Pe lângă proiectele care ne aseamănă, mai constatăm și viziunea comună de a făuri “România curată” pornind dinspre diaspora spre țară, aducând românii la ei acasă. Mai mult, pentru că sloganul PER “Ecologizarea clasei politice” pare că îi stimulează pe liderii acestei mișcări, Partidul Ecologist Român, prin președinte Dănuț POP, lansează o invitație la discuții către liderii “Alternativa”, în vederea constituirii unui grup comun de lucru,  pentru definitivarea unor proiecte solide, care să ducă cu- adevărat la ecologizarea clasei politice.

În încheiere, salutăm încă o data  viziunea îndrăzneață a acestei mișcări civice și sperăm la o colaborare fructuoasă, pentru românii din țară și diaspora.”, se spune in initiativa ecologiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.