Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APEL Ramona Ioana Bruynseels: Lăsați teoriile că nu există COVID-19. Sănătatea noastră e mai importantă ca orice altceva!

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Președintele Restart România, Ramona Ioana Bruynseels, a făcut apel pe pagina sa de Facebook prin care îi îndeamnă pe români să lase teoriile conspirației de care abundă internetul si să se gândească ce în aceste momente mai importantant decât orice altceva e SĂNĂTATEA:

”Dragii mei,

Am primit și eu o mulțime de informații referitoare la faptul că acest virus nu există și că se urmărește, de fapt, instaurarea unei noi ordini la nivel mondial.

Indiferent dacă credem sau nu în aceste teorii, până nu avem DOVEZI CONCRETE care să sprijine aceste informații, eu vă propun să fiți precauți, să aveți grijă de voi și să respectați regulile impuse de specialiști.

Lăsați teoriile, oricât de atrăgătoare ar părea ele. Sănătatea noastră este mai importantă decât orice altceva. Voi sunteți mai importanți decât orice!

PS: Finalul filmulețului practic spune tot. Păcat că fix atunci m-a lăsat bateria telefonului”, a spus ea atasând și un filmuțeț în care își argumentează poziția:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.