Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APELUL Ralucăi Turcan: Pe 6 decembrie să nu uităm! PNL a dovedit că e singurul partid care poate opri PSD. Singurii care ne-am asumat guvernarea în pandemie

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, candidat pentru un loc de deputat în Circumscripția electorală Sibiu, face un apel către toți românii cu privire la votul din 6 decembrie. Ea le cere tuturor să nu uite ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani când Partidul Național Liberal a preluat guvernarea și și-a asumat guvernarea:

”De 6 decembrie să nu uităm.

În trei ani, înainte să dărâmăm ultimul guvern PSD, România a fost într-un regim de opresiune, discreționar și pusă în colț de Europa. Tot ce am urît mai mult – să fim priviți ca o țară cu apucături comuniste, ca o țară de lumea a treia și mai ales să stăm pe loc sau să involuăm, s-a întâmplat. Într-o noapte Grindeanu și Iordache au dat o ordonanță să albească hoții și corupții. Într-o altă noapte, înainte de Revelion, au dat ordonanță să destabilizeze economia și să scumpească utilitățile. Iar pe zi mergeau la pescuit pe insulele României, ca pe propriul lor domeniu.

Până când dumneavoastră nu ați mai răbdat. Ați arătat că nu pentru asta ați făcut sacrificii 30 de ani. Imaginea cu luminițele tricolore care ardeau la minus 15 grade a făcut înconjurul lumii. Ei ce-au făcut? Au ridicat degetul mijlociu în Parlament. În 10 august ați ieșit din nou să spuneți că vreți să trăți acasă, în România. Ei ce-au făcut? V-au gazat.

Voi n-ați mai suportat. Noi n-am mai suportat. PNL a fost singura formațiune care a reușit să strângă o majoritate și să scoată PSD de la putere. Să scoată România de sub acest mod discreționar de a conduce. Și de acolo a început reconstrucția.

De ce sunt importante alegerile din 6 decembrie? Pentru că legile trecute prin Parlament sunt cele care imprimă direcția unei țări. Și acolo trebuie să fie reprezentat fiecare cetățen. Și pentru că fără un partener în Parlament, Guvernul, Președintele și cetățenii nu au forța deplină să se bucure de niște măsuri coerente, constructive și care să tragă în aceeași direcție.

Grindeanu și Iordache sunt încă la butoane. Aste-s fapte. Grindeanu e numărul doi în PSD și propunere de premier. Iar Iordache e președintele Consiliului Legislativ. Știm cu toții cum a ajuns acolo.

PNL a fost singura formațiune care a dovedit că are puterea să-i oprească pe PSD-iști. Și singura care și-a asumat răspunderea să treacă țara prin pandemie. Singura formațiune care are un dialog constructiv cu președintele.

Să nu uităm. Pe 6 decembrie, să nu uităm.”, a scris vicepremierul pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.