Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APIA se modernizează - Infrastructură hardware de 6,3 milioane de lei

APIA-sigla[1]

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru refacerea infrastructurii hardware din cadrul sediului său central, potrivit unui anunţ publicat în SICAP, scrie Agerpres.

În acest sens, agenţia vrea să încheie un contract cu o valoare totală estimată la 6.249.861,90 de lei, pentru furnizarea de echipamente şi soluţii integrate pentru refacerea infrastructurii hardware a instituţiei, prin achiziţionarea unei soluţii integrate care este de sine stătătoare, dar asigură posibilitatea dezvoltării ulterioare prin adăugarea de echipamente ce vor fi necesare în următoarele etape de dezvoltare a centrului de date APIA.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate - preţ, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 6 septembrie, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi.

Pe de altă parte, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a încheiat un acord-cadru prin care a achiziţionat servicii de suport IT aferente sistemului integrat de management al activităţilor de investiţii, control şi integritate din cadrul instituţiei, conform unui anunţ publicat joi în SEAP.

În acest sens, printr-o procedură de licitaţie deschisă au fost atribuite patru contracte societăţii One Software SRL din Ploieşti, cu valori de 614.400 de lei, fără TVA, 153.600 de lei, fără TVA, 614.400 de lei, fără TVA, şi 153.600 de lei, fără TVA, se mai arată în anunţul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.