Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplicaţia George, dezvoltată de BCR, s-a alăturat magazinului virtual Huawei AppGallery

BCR

Aplicaţia George, dezvoltată de Banca Comercială Română, s-a alăturat recent magazinului virtual Huawei AppGallery şi se bucură deja de un număr de descărcări record din partea utilizatorilor, a anunţat miercuri banca.

Potrivit sursei citate, interesul ridicat pentru serviciile oferite de această aplicaţie vine ca o confirmare a unui apetit crescut pentru inovaţie în rândul utilizatorilor Huawei AppGallery. Totodată, BCR anunţă lansarea unei campanii speciale, în parteneriat cu Huawei, gândită pentru iubitorii de tehnologie şi artă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ANALIZĂ MĂSURI NOI propuse de Guvern pentru românii cu restanțe la plata datoriilor, din cauza pandemiei

Potrivit băncii, printre premiile oferite câştigătorilor concursului se numără dispozitive de top din portofoliul Huawei, iar provocarea adresată acestora este de a exprima, prin imagini sugestive, felul în care tehnologia şi arta se întâlnesc în viziunea lor.

Concursul George Artă şi Tehnologie se defăşoară în perioada 19 - 26 octombrie pe Instagram iar pentru a se înscrie participanţii trebuie să publice cel puţin o fotografie pe contul personal de Instagram, fie în format Instagram Story sau Instagram Feed Post, care să reunească elemente, contexte, formate sau detalii care să ilustreze ideea de fuziune a artei şi tehnologiei.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

"Fiecare participant poate surprinde acest aspect într-o manieră personală, fie ea directă sau abstractă. În plus, pentru ca înscrierea să fie validă, participanţii trebuie să dea tag conturilor @georgepeinsta şi @appgalleryro. Câştigătorii vor fi selectaţi prin tragere la sorţi, iar premiile atractive puse la dispoziţia lor sunt: 1 HUAWEI P40 Pro Ice White şi 3 HUAWEI Band 4 Pro. Aceste dispozitive de top vin în completarea unui stil de viaţă modern şi activ cu tehnologii de ultimă oră.", se menţionează în comunicat.

În total, AppGallery conţine peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Aplicaţia vine cu securitate şi protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a aplicaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.