Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple a dat lovitura: vânzările au explodat și depășesc toate așteptările analiștilor

Nikkei Asian Review
iphone 5g

Apple a raportat marţi rezultate solide pentru trimestrul al treilea, depăşind cu mult aşteptările analiştilor. Toate produsele importante ale Apple au consemnat un avans al vânzărilor de peste 12%, în termeni anuali, iar în cazul iPhone-urilor creşterea a fost de aproape 50%, la 39,57 miliarde de dolari, transmite CNBC.

Pe ansamblu, vânzările Apple au crescut cu 36%, comparativ cu trimestrul trei al anului trecut, la 81,41 miliarde de dolari, informează News.ro.

Apple nu a publicat estimări trimestriale oficiale, pentru a şasea oară consecutiv, şi nu a făcut acest lucru de la debutul pandemiei de Covid-19.

Compania a realizat rezultate trimestriale bune şi în regiunea Greater China, care include şi operaţiunile din Taiwan şi Hong Kong.

Astfel, Apple a raportat vânzările de 14,76 de miliarde de dolari în regiune, în urcare cu 58% faţă de intervalul similar al anului trecut.

În regiunea Americilor, vânzările Apple au avansat cu aproape 33%, la 39,57 miliarde de dolari, dar compania a beneficiat de pe urma muncii la  domiciliu şi a cursurilor de la distanţă, care au dus la creşterea vânzărilor de computere premium.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.