Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple lansează primele laptopuri MacBook Air cu cipuri M3

MacBook Air M3

Cea mai ieftină serie de laptopuri MacBook face trecerea la cea mai nouă serie de cipuri Apple, după un an lipsit de update-uri.

Apple a anunţat două noi laptopuri MacBook Air, cu ecrane de 13 inch şi 15 inch. Principala noutate a acestora o constituie trecerea la cipul M3, potrivit news.ro.

Rezervat până acum pentru seria MacBook Pro, M3 aduce un spor semnificativ de performanţă, în comparaţie cu generaţia anterioară.

Conform testelor sintetice, acesta are un procesor mai rapid cu 17% în sarcini cu un singur nucleu şi cu 21% în sarcinile la care participă mai multe nuclee.

Similar este şi sporul de performanţă oferit de soluţia grafică integrată, care este cu 15% mai rapidă decât cea folosită de M2.

Prin trecerea laptopurilor MacBook Air la M3 se reduce diferenţa de performanţă dintre acestea şi MacBook Pro, deşi acestea au în continuare avantajul versiunilor mai performante ale cipurilor M3.

Altfel, nu există schimbări majore faţă de generaţia anterioară de MacBook Air. Preţurile pentru cele două noi modele vor începe de la 1.100 de dolari, respectiv 1.300 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.