Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple TV+ realizează un documentar despre cele patru top-modele staruri în anii '90: Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington

https://belgium-iphone.lesoir.be
Apple Video

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington, cele patru top-modele staruri în anii '90, vor fi subiect într-un serial documentar pentru Apple TV+. Numit "The Supermodels", programul va urmări ascensiunea lor la New York la sfârşitul ailor 1980 şi succesul mondial din deceniul următor, informează News.ro.

Potrivit Variety, "The Supermodels" a fost realizat de Barbara Kopple, documentarist care are în palmares două premii Oscar: primul pentru "Harlan County, U.S.A." (1976) şi al doilea pentru "American Dream" (1990).

Serialul va fi produs de Imagine Documentaries, societatea lui Brian Grazer şi Ron Howard. Nicio dată de difuzare nu a fost anunţată încă.

Cele patru manechine au anunţat lansarea acestui serial documentar publicând o fotografie pe Instagram.

"Putem în sfârşit să spunem povestea noastră în colaborare cu o echipă strălucită de la Imagine şi sub îndrumarea Barbarei Kopple este la fel de incitant pentru noi cât sperăm să fie pentru telespectatori", a scris Linda Evangelista. "Mi-ar plăcea ca oamenii să vadă asta nu doar ca pe o celebrare a poveştilor noastre personale, cât mai ales a puterii prieteniei, a visurilor şi a perseverenţei".

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Prietene, cele patru top-modele s-au reunit adesea pentru a lucra împreună. Ele au apărut pe coperta din ianuarie 1990 a revistei Vogue din Marea Britanie, alături de o altă colegă, Tatjana Patitz. Văzând această fotografie emblematică, realizată de Peter Lindbergh, George Michael a avut ideea de a le reuni în videoclipul cântecului "Freedom! 90", realizat de David Fincher.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.