Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 1000 de teste s-au făcut în Brăila pentru depistarea coronavirusului

teste

Aproximativ 900 de teste pentru depistarea COVID-19 au fost făcute în judeţul Brăila, de la începutul pandemiei, potrivit informaţiilor făcute publice de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, potrivit Agerpres.

Pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, pe 6 mai, la nivelul judeţului Brăila, sunt monitorizate 194 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu şi 166 de persoane care se află în carantină instituţionalizată.

De asemenea, 5.150 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile şi 821 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

Potrivit raportării Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, la nivelul judeţului, sunt 22 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 19 cazuri au fost declarate vindecate.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

În ceea ce priveşte sancţiunile, potrivit IPJ Brăila, în ultimele 24 de ore, au fost executate peste 127 de misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor de deplasare în cazul a 509 persoane şi au fost supuse controalelor 19 de unităţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 360.000 de lei, dintre care 88 au fost pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, în conformitate cu Ordonanţa Militară nr. 3/2020.

Poliţiştii brăileni au desfăşurat şi două acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 394 de persoane şi oprite în trafic şi verificate 285 autovehicule, fiind aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 66.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.