Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 30 de migranţi au fost prinşi ascunşi în camioane cu mărfuri la frontiera cu Ungaria

Aproape 30 de migranţi din Afganistan şi Pakistan au fost prinşi, în ultimele 24 de ore, când încercau să iasă ilegal din ţară, ascunşi în camioane cu mărfuri verificate la frontiera cu Ungaria.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia de Frontieră Arad, în timpul verificării remorcii unui camion condus de un polonez, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vărşand, au fost găsiţi doi afgani, de 17 şi 21 de ani, solicitanţi de azil în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, obiecte decorative, pe ruta Grecia - Polonia, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Încă o țară profund afectată de pandemie s-a sucit: A autorizat și ea vaccinul AstraZeneca pentru cei de peste 65 de ani

De asemenea, în PTF Nădlac II, poliţiştii de frontieră au găsit migranţi în patru camioane, conduse de doi bulgari, un turc şi un iranian. Şoferii transportau profile metalice, plăci de rigips, grupaje şi ceramică pentru firme din Franţa, Cehia, Austria şi Suedia. Printre mărfuri se aflau şi 25 de străini, în urma verificărilor stabilindu-se că sunt din Afganistan şi Pakistan şi au vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani. Toţi sunt solicitanţi de azil în ţara noastră.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.