Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 33 la sută din activele imobiliare ale lanţului de supermarketuri Esselunga au fost cumpărate de UniCredit

unicredit

Cel mai mare creditor italian, UniCredit, a achiziţionat o participaţie minoritară la compania care deţine activele imobiliare ale lanţului de supermarketuri Esselunga cu 435 de milioane de euro, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, potrivit Agerpres.

Sâmbătă, Esselunga a anunţat că acţionarii majoritari ai firmei mamă Supermarkets Italiani au ajuns la un acord pentru a cumpăra restul de 30% din companie, într-o tranzacţie care evaluează Esselunga la 6,1 miliarde de euro.

Acţionarii majoritari ai Supermarkets Italiani au precizat într-un comunicat că-şi vor vinde participaţia de 32,5% deţinută la subsidiara imobiliară La Villata cu 435 de milioane de euro unui investitor financiar, pentru a finanţa parţial tranzacţia, fără a da numele investitorului.

Citește și: Câte cazuri de coronavirus sunt, în realitate, în România? Doar așa ajungi să fii TESTAT!

Grupul UniCredit este prezent în 17 ţări din lume, cu peste 8.500 de sucursale şi 147.000 de angajaţi. UniCredit este unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa Centrală şi de Est, unde realizează aproximativ 16% din veniturile sale.

În România, grupul UniCredit este prezent prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.