Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 4.400 de familii din judeţul Vrancea nu au electricitate, din cauza unor avarii provocate de vânt

Aproape 4.400 de familii din judeţul Vrancea nu beneficiază de curent electric, duminică după-amiaza, din cauza numeroaselor avarii cauzate de vântul puternic. Tot din cauza vântului puternic, la Focşani s-au desprins bucăţi din acoperişurile a două blocuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, duminică după-amiază, 36 de posturi trafo sunt nealimentate, fiind afectaţi 4.357 de abonaţi din localităţile Ciuşlea, Homocea şi Voloşcani.

De asemenea, tot din cauza vântului puternic, duminică după-amiază s-au desprins elemente din structura acoperişului la două blocuri din municipiul Focşani. Au fost alertaţi pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani care au intervenit pentru înlăturarea pericolului cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Nu au fost înregistrate victime.

Până la ora 12.00 a fost cod galben de vânt în zonele joase din Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, dar şi în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Hunedoara, Caraş-Severin, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău. În Vrancea vântul continuă să sufle cu putere şi în cursul după-amiezii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.