Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 500 de deveni au solicitat ajutor de încălzire a locuinţei

bani-lei-salariu

Aproape 500 de persoane şi familii cu venituri mici, din municipiul Deva, au solicitat Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, în prima săptămână de la debutul procesului de preluare a cererilor.

Potrivit datelor Primăriei Deva, 81 de persoane au depus deja cererile şi documentele justificative pentru obţinerea ajutorului de încălzire.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă, pentru perioada 1 noiembrie 2022 - 31 martie 2023, familiilor cu un venit mediu net lunar de maximum 1.386 lei de persoană, precum şi persoanelor singure cu venit mediu net lunar de maximum 2.053 lei pe lună, conform Legii consumatorului vulnerabil, potrivit Agerpres.

Persoanele care depun cererile şi setul complet de documente doveditoare până în data de 20 noiembrie beneficiază de ajutorul de încălzire a locuinţei începând cu luna noiembrie. Cererile depuse după data de 20 noiembrie vor intra în plată în luna decembrie.

Formularele tip pentru solicitarea ajutorului de încălzire se pot ridica de la sediul DAS Deva sau de pe site-ul Primăriei Deva, www.primariadeva.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.