Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 600 de candidaţi la concursul de titularizare din învăţământul preuniversitar, în judeţul Hunedoara

Pinterest
profesori tabla

Un număr de 580 de candidaţi s-au înscris, în judeţul Hunedoara, la concursul de titularizare din învăţământul preuniversitar, proba scrisă fiind programată să aibă loc miercuri la centrele de concurs de la liceele "Grigore Moisil" şi "Teglas Gabor" din Deva, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Pentru examenul de titularizare din acest an sunt vizate 46 de discipline, la nivel judeţean fiind disponibile 76 de posturi didactice sau catedre vacante pentru angajare pe o perioadă nedeterminată, 73 dintre aceste posturi fiind libere în mediul urban.

Potrivit datelor ISJ Hunedoara, cele mai multe solicitări din partea candidaţilor vizează posturile vacante pentru angajare pe o perioadă nedeterminată ca educator-institutor în învăţământul preşcolar, învăţător-institutor în învăţământul primar şi profesor de educaţie fizică şi sport, potrivit Agerpres.ro.

Primele rezultate ale concursului vor fi afişate pe 19 iulie iar contestaţiile se pot depune până pe 20 iulie, la ora 12,00.

Rezultatele finale vor fi afişate în data de 27 iulie şi repartizarea candidaţilor pe posturi se va face în zilele de 29 iulie şi 1 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.