Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 700 de autovehicule parcate neregulamentar, ridicate în primele 9 luni ale anului, în Sectorul 1

playtech.ro
ridicare-masini

Aproape 700 de autovehicule parcate neregulamentar au fost ridicate în primele 9 luni ale anului, în Sectorul 1 al Capitalei, potrivit news.ro.

”Poliţiştii locali ai Sectorului 1, prin intermediul birourilor de „Circulaţie Rutieră” şi „Auto Abandonate şi Fără Stăpân”, sunt prezenţi zilnic în stradă pentru ca traficul să nu mai fie blocat de maşini parcate neregulamentar sau la întâmplare, pe domeniul public, mai ales în zona şcolilor, a spitalelor sau a pieţelor. Fie că vorbim de numărul maşinilor parcate neregulamentar sau abandonate pe domeniul care au fost ridicate, fie că vorbim de banii aduşi la bugetul local din amenzile aplicate pentru staţionare neregulamentară sau prin valorificarea la REMAT a maşinilor abandonate, statisitica pentru primele nouă luni din acest an este edificatoare: Autovehicule ridicate pentru staţionare neregulamentară: 688; Auto abandonate  sau fără proprietar ridicate de pe domeniul public: 334; Auto abandonate ridicate de proprietari, în urma somaţiilor Poliţiei Locale: 1908; Autovehicule identificate ca fiind parcate neregulamentar: 43.384”, transmite Primăria Sectorului 1.

Valoarea totală a amenzilor pentru autovehiculele staţionate neregulamentar a fost 14.274.781 lei. De asemenea, taxele suplimentare pentru ridicarea maşinilor+ transport au fost de 240.800 lei. Suma obţinută în urma valorificării la Remat a autovehiculelor abandonate a fost de 122.031 lei.

“Reforma pe care am început-o, în urmă cu trei ani, la Poliţia Locală se vede pe teren şi în cifre. Ştiu că Sectorul 1 este una dintre cele mai aglomerate zone, aici sunt concentrate cele mai multe companii şi instituţii publice. Dar legea se aplică pentru toţi, iar într-o societate civilizată trebuie să respectăm regulile”, a declarat primarul Sectoruluiu 1, Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.