Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apropiații lui Dan Barna spun că liberalii le-au făcut ce nu și-a permis nici măcar PSD

catalin drula

Deputatul USR Cătălin Drulă, unul din apropiații liderului formațiunii, Dan Barna, a spus joi că liberalii fac parte din clasa politică „veche”, după atacurile venit din partea lui Ludovic Orban. Deputatul a indicat la Antena 3 că la audierea miniștrilor PNL au fost cazuri în care nu li s-a permis USR-iștilor să pună unele întrebări, lucru inacceptabil. Nici pe vremea guvernării PSD nu a existat o asemenea acuzație de la USR.

Ludovic Orban a declarat, joi, că este mâhnit de atitudinea pe care a avut-o USR în ultima perioadă și care „practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”. Premierul a adăugat că le-a cerut liberalilor să nu răspundă atacurilor USR.

„Mă mâhnește atitudinea pe care o au în ultima perioadă. N-am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudini pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR știu foarte bine că gândirea pe care o avem este de a avea un proiect comun de guvernare și nu cred că face bine pentru coeziunea forțelor democratice, prodemocrație, pro orientare euro-atlantică a României. Nu face bine această atitudine care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”, a afirmat Ludovic Orban, joi, după participarea la AMCHAM CEO FORUM.

Chestionat care va fi atitudinea PNL față de USR, liderul liberalilor a răspuns: „O atitudine de dialog, de cooperare. Eu le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la niciun atac. Sigur să furnizeze informațiile obiective, pentru că din păcate, multe critici nu au nicio legătură cu realitate. Sunt critici nedrepte în raport cu ceea ce am făcut. Din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabilă, dacă nu se mențin pe această linie care după părerea mea nici nu le face bine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.